Komercijalna banka ulaže u budućnost

Bez autora
Oct 19 2011

Izvršni direktor Komercijalne banke Goran Milićević danas je saopštio da je ta banka odlučila da u mesecu štednje ustupi i pokloni svoj medijski prostor, prvobitno namenjen kampanji za štednju, u dobrotvorne svrhe i tako utiče na podizanje svesti ukupne javnosti o bitnim problemima zajednice. Komercijalna banka je lider po štednji i s obzirom da imaju potpunu sigurnost uloga, stalnu raspoloživost tih uloga i kvalitetne kamate, nisu imali previše razloga da se angažuju na tom polju, zbog čega su ustupili medijski prostor koji je veoma vredan. Prema rečima Milićevića, na ovaj način bi se postigao veći efekat nego da se direktno uloži novac u neki projekat. Milićević dodaje da računaju na to da se ostvari sinergija i dobije bolji kvalitet nego kada bi se pojavila Komercijalna banka kao donator sredstava. Komercijalna banka do sada je pomagala brojne projekte i to će nastaviti i u buduće na dobrobiti prvenstveno najmlađih.

Komercijalna banka ulaže u budućnostIzvršni direktor Komercijalne banke Goran Milićević danas je saopštio da je ta banka odlučila da u mesecu štednje ustupi i pokloni svoj medijski prostor, prvobitno namenjen kampanji za štednju, u dobrotvorne svrhe i tako utiče na podizanje svesti ukupne javnosti o bitnim problemima zajednice.

Komercijalna banka je lider po štednji i s obzirom da imaju potpunu sigurnost uloga, stalnu raspoloživost tih uloga i kvalitetne kamate, nisu imali previše razloga da se angažuju na tom polju, zbog čega su ustupili medijski prostor koji je veoma vredan.

Prema rečima Milićevića, na ovaj način bi se postigao veći efekat nego da se direktno uloži novac u neki projekat. Milićević dodaje da računaju na to da se ostvari sinergija i dobije bolji kvalitet nego kada bi se pojavila Komercijalna banka kao donator sredstava.

Komercijalna banka do sada je pomagala brojne projekte i to će nastaviti i u buduće na dobrobiti prvenstveno najmlađih. Ono što žele je da zaista učestvuju u sredinama u kojima rade i da pokušaju da vrate deo zarađenog novca. “Naše zadovoljstvo je veliko kada vidimo da su ti projekti zaista predstavljali podstrek i nadu drugima”, rekao je zamenik predsednika Izvršnog odbora Banke Dragan Santovac.

Milena Bogdanović iz organizacije "Veliki, mali ljudi", koja brine o deci sa smetnjama u razvoju i deci bez roditeljskog staranja koja žive u domovima, izjavila je da je njihove projekte poslednjih godina Komercijalna banka pomagala, posebno manifestaciju "Igre bez granica".

Komercijalna banka 13. januara 2010. godina ostvarila je na osnovu štednje građana milijardu evra, a danas ta suma prelazi milijardu i 200 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik